Verhuur niet meer aan terreurverdachten en terroristen

Een nieuwe versie wordt heel binnenkort automatisch ter beschikking gesteld van onze klanten. We hebben heel wat nieuwe functies ingebouwd die het verhuren weer wat efficiënter en makkelijker maken. Veel klanten zullen blij zijn dat ze wat meer gegevens kunnen bijhouden over de staat van kavels. Ook kregen we bijvoorbeeld af en toe de melding dat het handig zou zijn om bijlages op één centrale plaats te zien.

Onze klanten vragen interessante features, dus wij werken deze graag uit.

Ook wettelijk gezien zorgen we dat alles in orde is

Zoals het CIB meldde, is het verboden nog te verhuren aan mensen die verdacht worden van terreurdaden. De bedoeling is dat de financiële middelen van deze mensen bevroren worden. In onze software zorgen we er voor dat je eenvoudig, bij het ingeven van een huurder, kan zien of deze in deze lijst van 50 personen staat. Wij zorgen er voor dat deze lijst steeds up-to-date is!

Index At Work blijft naar zijn klanten luisteren

Bovenstaande zijn slechts enkele van de vele nieuwigheden die in de software werden opgenomen. Wil je meer details? Kijk zeker naar de details van deze upgrade op onze “help” website waar
elke nieuwe functie uitgebreid wordt uitgelegd met de nodige screenshots.

Ben je al klant en heb je nog suggesties om in te bouwen? Laat het ons zeker weten en indien je bemerking interessant is voor het product, verwerken wij deze zeker en vast in een volgende versie.