Vastgoedbeheer software voor Immokantoren

Genereer eenvoudig contracten

Volg een simpel stappenplan en genereer op die manier een huurcontract, volledig met uw eigen hoofding en layout. In alle denkbare talen.

Indexeer automatisch

Alle te indexeren contracten voor uw panden worden automatisch getoond. Met enkele klikken heeft u alle brieven voor de huurders afgedrukt of gemaild. Zonder zelf iets te moeten berekenen.

Groepeer attesten en documenten

Alle gebouwen en kavels zitten in de software. U kan hier EPC’s aan koppelen, plaatsbeschrijvingen, één of meerdere eigenaars, één of meerdere huurders, … Geen nood meer aan verschillende excel-bestanden. Alles zit mooi op 1 enkele plaats.

In de cloud

Je hebt steeds de laatste versie met de nieuwste updates. Wij zorgen voor backups en veilige opslag van de gegevens. De applicatie is van overal toegankelijk, van bij je thuis en vanop kantoor

Windows and Mac are supported

Windows and Mac worden ondersteund

Index@Work werd ontwikkeld op maat van immokantoren om huurcontracten efficiënt te beheren. Wij zijn niet een typisch immo softwarepakket dat je zoekertjes publiceert. Wij zijn wel een pakket dat er voor zorgt dat je tijd wint en foutloos werk levert als je diensten aanbiedt aan je cliënten/verhuurders. Onze software voor vastgoedbeheer word momenteel reeds bij een 50-tal klanten gebruikt Door de constante feedback van immokantoren die ons pakket gebruiken hebben we intussen onze applicatie kunnen uitbreiden met zowat elke functie die nodig is om huurcontracten te beheren. Doen jullie ook betalingsopvolging van huurcontracten voor jullie klanten of andere rentmeesteractiviteiten? Index@Work kan probleemloos uitgebreid worden met functies voor rentmeesters.

Enkele van de tientallen immokantoren die tijd besparen dankzij onze software

mijn-immo
Immo Diest
Immo Reco

Interesse om kennis te maken met onze software?

© Copyright - Zion bvba