Je verhuuradministratie sneller verwerken?

Betalingen van huurgelden automatisch opvolgen onmogelijk? Ik dacht het niet.

Ja, er bestaat software die uw bankbestanden kan lezen, weet welke betaling bij welk pand hoort en die je huurder met een vriendelijke brief zal vragen om zijn achterstal aan te vullen.

Wil je met 1 klik zien wat die huurder al betaald heeft en wat niet? Index@work zorgt ervoor.
Wat je panden je dit jaar al opgebracht hebben? Welke reparaties er uitgevoerd moeten worden en welke al gedaan zijn? Index@work is een echte meerwaarde voor je verhuuropvolging.

Stel niet langer uit

Volgend jaar meer tijd winnen met je verhuuropvolging? Dan start je best vandaag om een geschikte softwarepartner te vinden die je daarmee kan ondersteunen.

We zorgen er samen voor dat je vanaf 1 januari (of eerder) efficiënter kan gaan werken. 

Evalueer je verwerking

Het najaar is de klassieke periode voor een evaluatie van een huidige werkwijze en ideaal om eens te gaan informeren hoe je deze verwerking kan optimaliseren.

  • hoeveel tijd besteed je hieraan per maand?
  • kunnen er fouten gebeuren op de manier hoe je het nu doet?
  • gegevens opzoeken uit een archief, hoe vlot verloopt dit?
  • ben je al ooit gegevens kwijt geraakt?

Index@work

Digitalisering is een trend die niet langer onbereikbaar hoeft te zijn.

Wij helpen dagelijks meer dan 100 gebruikers met hun verhuuropvolging, een team experten met een passie voor vastgoed en innovatie. Dat is Index@Work. Onze software-applicatie helpt zowel professionele verhuurders alsook particuliere verhuurders.
Een goede helpdesk en een persoonlijk contact maakt dat er geen drempels meer zijn voor innovatie.

Het commerciële proces (panden en huurders zoeken) laten we aan u over. Wij kunnen je helpen met alle rest.

Gaan wij de administratie voor jou doen? Neen, dat nog net niet, maar onze software gaat het wel een heel stuk eenvoudiger maken, of je nu 10 of 300 panden per maand moet opvolgen, een enorme tijdsbesparing is gegarandeerd.

Herkenbaar?

Iedereen die verhuurt kent de maandelijkse routine om de rekeninguittreksels na te kijken, in een bestand bijhouden wie er betaald heeft en wie niet, of er voldoende gestort is. Oei, een betaling door een ander rekeningnummer zonder omschrijving? Wat nu, bij welk pand hoort dit? Rappelbrieven, contracten, indexatiebrieven …

Kortom veel manuele handelingen die anno 2020 perfect automatisch opgevangen kunnen worden. Laat een software u vertellen wie er achterstal heeft, hoeveel, wanneer u kan indexeren … Index@work is zo’n programma, heel veelzijdig en toch zeer eenvoudig in gebruik.

Veilige verwerkingen

Hou controle over alle aspecten van uw vastgoed, reparaties, attesten, vervaldatums, betalingen …

Een veilige cloud-omgeving zorgt ervoor dat je ook niet meer gebonden hoeft te zijn aan je bureau? Je kan inloggen waar en wanneer je dat wenst, en je hebt alle informatie en documenten over je panden op 1 locatie. Je kan deze informatie delen met je medewerkers of samen de opvolging doen.

Geen zorgen meer over opslagruimte of verlies van gegevens bij een crash van je computer.

Wat moet dat kosten?

Ik zal het anders verwoorden … wat is je tijd waard?

Je kan al gemakkelijk uren uitsparen per maand door enkele processen te automatiseren.
Schrikt automatisatie je af? Dat begrijpen we, daarom zijn wij een heel bereikbaar team dat met heel veel ervaring, kennis en plezier je vragen wil beantwoorden.

Digitalisering gebeurt in stappen … en wij zien het als onze taak om met onze gebruikers mee te wandelen. 

Vraag vrijblijvend de tarieven en een demo aan bij : Index@work