Rentmeester software

Complete software voor elke rentmeester

Zoek je erg krachtige software die je als rentmeester toelaat om de vastgoed portfolio van je klanten goed op te volgen? Onze software is al vele jaren in gebruik bij heel wat rentmeesters en kan overweg met elke manier van werken. Ons team bestaat uit softwarespecialisten die kennis hebben van alles wat vastgoed betreft. Hierdoor zijn wij de perfecte partner van uw rentmeesterschap bedrijf.

Onze software wordt aangeboden in SAAS vorm (Software As A Service), dit wil zeggen dat u steeds en altijd de laatste versie heeft. Bovendien moet u zich geen zorgen maken over backups. Als er iets wijzigt aan de wetgeving, of er komen nieuwe functies bij, dan krijgt u deze zonder dat het u een euro meer kost. Bovendien is de software hierdoor toegankelijk vanop elke plaats waar internet aanwezig is : op je kantoor, bij je thuis of op je vakantiebestemming. Erg handig dus.

Besparen op kosten en op tijd

Voor onze oplossing moet je zelf geen server voorzien. Dit bespaart je heel wat opstartkosten. Ons prijsmodel is bovendien gunstig voor zowel startende als gevestigde rentmeesters. 

De tijd die je bespaart door de vele automatische functies in onze software zijn op zich de grootste kostenbesparing. Indexaties gebeuren met enkele klikken, inkomende betalingen worden automatisch gekoppeld aan huurcontracten, betalingen aan eigenaars gebeuren automatisch.

Alles wat geautomatiseerd kan worden, hebben wij geautomatiseerd. Vermits personeel erg duur is, is de rekensom snel gemaakt.

Heb je interesse om meer te weten? We komen graag tot bij je op kantoor om onze software even voor te stellen. Vraag alvast een demo aan.

“Index@Work bespaart tijd en geld voor elke rentmeester die meer dan 40 panden beheert”

Centraliseer uw huurcontracten

Huurcontracten worden op één enkele plaats aangemaakt en bewaard waardoor al het personeel en jezelf vanop een eigen pc of mac er aan kan. Het is zelfs niet nodig om op kantoor aanwezig te zijn.

Indexeer automatisch

Krijg automatisch te zien welke indexaties van huurcontracten gedaan mogen worden. Laat de nieuwe huurprijzen berekenen en verwittig de huurders en eigenaars met enkele klikken. Bespaar tijd en geef foute berekeningen geen kans.

Opvolging van betalingen

Importeer één of tientallen rekeningnummers en zie volledig geautomatiseerd hoe onze intelligente software deze koppelt aan de juiste huurcontracten. Hierdoor kan je achterstallige huur snel en efficiënt opsporen en de huurachterstal zo laag mogelijk houden.

Doorstorten van huurgelden

Volgens de door u bepaalde formule berekent onze software de commissie en stort het huurgeld door naar de eigenaars en de commissie naar uw eigen rekening. Overzichten voor de eigenaar, de huurder en uzelf zorgen er voor dat alles duidelijk en discreet blijft.

Windows and Mac are supported

Windows and Mac worden ondersteund

Enkele van de meer dan 20 rentmeesters die tijd besparen dankzij onze software

Anadyr Estate Management
Living Stone Verhuur

Interesse om kennis te maken met onze software?

Copyright - Steensels.NET bvba