Property Management Software

Vastgoedbeheer

Met de Property Management versie van Index@Work heeft u heel wat extra mogelijkheden om gebouwen te beheren, vooral gericht op commercieel vastgoed, kantoorgebouwen en volledige appartementsblokken. U maakt gebruik van de standaard functies als contractbeheer, indexaties, betalingsopvolging, attestbeheer en meer. Daarenboven stellen we u in staat de gemeenschappelijke delen te beheren, proactief onderhoud te doen en te focussen op rendementen van volledige gebouwen.

Koppel met bestaande systemen

U heeft wellicht een eigen boekhoudsysteem. Index@Work kan dermate geconfigureerd worden dat dit naadloos samenwerkt met uw boekhoudsoftware. Werkt u reeds met een bestaand systeem zoals bijvoorbeeld Yardi, twijfel niet ons te contacteren om te zien welke koppelingen of alternatieven wij kunnen bieden.

“Index@Work optimaliseert ook kantoorgebouwen, commercieel vastgoed en appartementsgebouwen”

Residentieel vastgoed, appartementsgebouwen

Index@Work voor property managers optimaliseert het beheer van volledige appartementsgebouwen.

Kantoorgebouwen

Dankzij onder andere het technisch beheer en de mogelijkheid om klanten huurders incidenten te laten melden is Index@Work ideaal voor het beheer van kantoorgebouwen.

Commercieel vastgoed en retail

Index@Work biedt mogelijkheden voor het beheer van retailpanden. Hou goed contact met uw huurders en optimaliseer het hele verhuurproces.

Financiële optimalisatie en rendementsoverzichten

Dankzij de financiële opvolging en het financieel beheer houdt u een goed overzicht van uw kosten en opbrengsten. Deze informatielaat toe om een reëel rendement te geven op het vastgoed.

Windows and Mac are supported

Windows and Mac worden ondersteund

Interesse om over uw project te praten?

© Copyright - Zion bvba