Software voor Patrimoniumvennootschappen

Complete software voor elke property manager

Werk je nog met excelformulieren of op papier om de verhuur van gebouwen en panden te beheren? Onze vastgoedsoftware is al vele jaren in gebruik bij vele immovennootschappen en heeft heel wat functies die er voor zorgen dat uw beheer enorm vereenvoudigd wordt.

Ons team bestaat uit softwarespecialisten die kennis hebben over alles wat vastgoed betreft, dus we zijn een ideale partner voor uw patrimoniumvennootschap en de vastgoedadministratie.

Onze software wordt aangeboden in SAAS vorm (Software As A Service), dit wil zeggen dat u steeds en altijd de laatste versie heeft. Bovendien moet u zich geen zorgen maken over backups. Als er nieuwe functies bijkomen in de software, dan krijgt u deze zonder dat het u een euro meer kost. Bovendien is alles hierdoor toegankelijk vanop elke plaats waar internet aanwezig is : op je kantoor, bij je thuis of op je vakantiebestemming. Erg handig dus.

Besparen op kosten en tijd

Voor onze oplossing moet je zelf geen server voorzien. Dit bespaart je heel wat opstartkosten. Ons prijsmodel is bovendien gunstig voor zowel kleine als grote vastgoedvennootschappen.

De tijd die je bespaart door de vele automatische functies in onze software zijn op zich de grootste kostenbesparing. Indexaties gebeuren met enkele klikken, inkomende betalingen worden automatisch gekoppeld aan huurcontracten. Achterstal is snel ontdekt en is makkelijk op te volgen.

Alles wat geautomatiseerd kan worden, hebben wij geautomatiseerd. Vermits personeel erg duur is, is de rekensom snel gemaakt.

Heb je interesse om meer te weten? We komen graag tot bij je op kantoor om onze software even voor te stellen. Vraag alvast een demo aan.

“Index@Work bespaart tijd en geld voor elke vastgoedbeheerder die meer dan 10 panden beheert”

Beheer uw gebouwen en huurders

Beheer gebouwen, kavels en huurcontracten vanuit de applicatie en profiteer er van dat uw vastgoedadministratie op één enkele plaats staat. Iedere medewerker kan aan dezelfde gegevens, vanop eender welke locatie.

Ontdek snel slechte betalers

Dankzij de ingebouwde betalingsopvolging ziet u snel welke huurders hun huur niet correct betaalden. Stuur vanuit de applicatie vriendelijke en minder vriendelijke reminders en zorg er voor dat uw patrimonium optimaal rendeert.

Indexeer zonder moeite

Volledig automatisch krijg je een overzicht van alle contracten die geïndexeerd kunnen worden. Berekening van het nieuwe huurbedrag gebeurt volledig automatisch volgens de wettelijke formule. Je verstuurt de brief ter informatie aan de huurder door enkele klikken.

Bereken je rendement

Door de vele beschikbare rapporten hoef je niet meer te wachten op het afsluiten van het boekjaar om te weten hoeveel een pand opbrengt. Is het 2% of 8%? Gebruik onze tools om dit uit te zoeken.

Windows and Mac are supported

Windows and Mac worden ondersteund

Interesse om uw vastgoedbeheer te optimaliseren?

© Copyright - Zion bvba