Rentmeester software

Beheert u het vastgoed van andere verhuurders en vraagt u hiervoor een vergoeding? Dan hebben wij voor u een speciaal aangepaste software die volledig aan uw eisen zal voldoen. Rent Expert is onze software voor rentmeesters. Op de speciaal hiervoor voorziene website www.rentexpert.net zal u alle info vinden over deze rentmeester software.

Centraliseer uw huurcontracten

Huurcontracten worden op één enkele plaats aangemaakt en bewaard waardoor al het personeel en jezelf vanop een eigen pc of mac er aan kan. Het is zelfs niet nodig om op kantoor aanwezig te zijn.

Indexeer automatisch

Krijg automatisch te zien welke indexaties van huurcontracten gedaan mogen worden. Laat de nieuwe huurprijzen berekenen en verwittig de huurders en eigenaars met enkele klikken. Bespaar tijd en geef foute berekeningen geen kans.

Opvolging van betalingen

Importeer één of tientallen rekeningnummers en zie volledig geautomatiseerd hoe onze intelligente software deze koppelt aan de juiste huurcontracten. Hierdoor kan je achterstallige huur snel en efficiënt opsporen en de huurachterstal zo laag mogelijk houden.

Doorstorten van huurgelden

Volgens de door u bepaalde formule berekent onze software de commissie en stort het huurgeld door naar de eigenaars en de commissie naar uw eigen rekening. Overzichten voor de eigenaar, de huurder en uzelf zorgen er voor dat alles duidelijk en discreet blijft.

© Copyright - Zion bvba